Pluktuin

In het najaar hebben we bio bloembollen geplant die in het voorjaar mooi zijn opgekomen. De tulpen, alliums en narcissen doen het fantastisch in de biologisch bewerkte grond. Ze kunnen niet zelf geplukt, maar wel per bos besteld en evt. bezorgd worden vanaf begin april, uiteraard afhankelijk van het weer.

In de afgelopen jaren hebben we veel tulpenbossen geleverd aan de Hofweb, een online biologische supermarkt, die door het hele land allerlei bio-producten bij de mensen thuis aflevert. Dat gaat komend jaar ook weer gebeuren. Hoe leuk is het, om bij je wekelijkse boodschappen een bos biologisch geteelde tulpen te kunnen kopen!

In het voorjaar zijn we druk bezig met het voorzaaien en opkweken van onze eigen plantjes, die medio mei de volle grond in gaan. Hier krijgen ze alle liefde en tijd om uit te groeien tot prachtige bloemen.

Er zijn naast de tulpen diverse één- en tweejarigen, zomerbollen en vaste planten op de tuin o.a. bijzondere Dahlia’s, Zinnia’s, Daucus, aparte Zonnebloemen, Leeuwebek, Tagetes, bijzondere Papavers, Grassen, Nicotiana, Scabiosa, Pimpernel, Violieren, Lathyrus en nog veel meer..

Kom maar gewoon kijken en ervaren!

De bloementuin zal opengaan voor de zelfpluk wanneer er genoeg bloemen zijn om te kunnen plukken en gaat weer sluiten als er geen bloemen meer groeien.

Wil je een bloem-abonnement, kadobon of stempelkaart bestellen? Klik hier: 

Hoe werkt het:

Als je op de tuin komt krijg je van mij een snoeischaartje te leen, indien gewenst kan ik je een uitleg geven hoe te plukken. Je loopt de tuin in, geniet, en plukt de bloemen die je mooi vindt. Heel eenvoudig eigenlijk!

Je kunt eenmalig komen plukken, maar er zijn ook stempelkaarten:

1x plukken € 11,-
3x plukken € 30,-
5x plukken € 45,-

Tip: Erg leuk om kado te doen! 

Voor bijzondere gelegenheden, denk aan rouwen, trouwen, jubilea en grote bestellingen, graag contact opnemen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.