Pluktuin

In het najaar van 2019 hebben we bio bloembollen geplant die dit voorjaar mooi zijn opgekomen. De tulpen hebben het fantastisch gedaan in de biologisch bewerkte grond. We hebben dan ook veel mensen blij kunnen maken met onze kleurrijke bossen o.a. door de verkoop via de Hofweb, een online biologische supermarkt, en Ekoplaza Emmen waar Bloem’n Lokaal ook aan geleverd heeft.

In het voorjaar hebben we onze eigen bloemenplantjes opgekweekt en uitgeplant, niet alles is gelukt maar het meeste gelukkig wel! We hebben diverse een-jarigen en vaste planten o.a. Dahlia’s, Zinnia’s, Daucus, bijzondere Zonnebloemen, Leeuwebek, Tagetes, Grassen, Nicotiana, Scabiosa, Pimpernel en nog veel meer!

Kom maar gewoon kijken en ervaren.

Hoe werkt het:

Als je komt krijg je van mij een snoeischaartje te leen, indien gewenst kan ik je een uitleg geven hoe te plukken. Je loopt de tuin in en plukt de bloemen die je mooi vindt (max. 20-25 stelen). Eventueel kan ik er een boeket van maken tegen een kleine vergoeding.

Je kunt eenmalig komen plukken, maar er zijn ook strippenkaarten:

1x plukken € 10,- (max 25 stelen)
3x plukken € 25,-
5x plukken € 35,-
Als ik voor je ga plukken en schikken, dan betaal je €15,- voor een boeket, deze wordt indien gewenst ingepakt.

Voor bijzondere gelegenheden, denk aan rouwen, trouwen, jubilea en grote bestellingen, graag even contact opnemen om te kijken wat ik voor je kan betekenen.