Bloemen zijn altijd goed en kunnen eigenlijk voor elke gelegenheid gegeven worden. Het raakt mensen, dit kan in blijdschap of in verdriet zijn, ze doen wat met je.
Dat is ook één van de redenen waarom ik graag met bloemen werk en het leuk vind om er o.a. boeketten mee te maken; de bloemen en ik wisselen ook uit namelijk en dat leg ik weer in dat wat ik op dat moment aan het maken ben.
 
Mijn uitgangspunt is om met dat wat er is te werken en zo min mogelijk nieuwe spullen aan te schaffen. Heb je een mooie vaas of pot waar je graag bloemen op wilt hebben? Kom langs en er wordt iets moois opgemaakt! 
 
*Heb je geen tijd om zelf te komen plukken of woon je te ver weg en wil je graag iemand verrassen? Bestel dan een boeket, je kunt kiezen uit 3 formaten:
» Normaal € 15,- 
» Royaal € 22,50 
» Super-Royaal € 30,- 
 
Bijpassende kaarten zijn speciaal ontworpen door kunstenares AnZazu 
Zie haar verdere werk hier >>  https://www.instagram.com/an.zazu/.
 
Wil je graag het hele bloemen-seizoen elke week een supervers schoon geteeld boeket op tafel, dan kun je het beste een abonnement nemen. Ook erg leuk om aan iemand anders kado te doen! Voor prijzen neem even contact met mij op.
 

Een boeket, abonnement of stempelkaart bestellen of iets vragen? Klik hier: 

*Voor Zakelijke Bloem-abonnementen kom ik graag langs op locatie om te kijken wat er mogelijk is. 
 
*Voor het bezorgen van de bloemen worden kosten doorberekend.
 
*Is er een bijzondere gelegenheid in je leven waar bloemen bij horen neem dan contact met mij op, dan bespreken we samen wat passend is.