Bloem'n Lokaal
Bloemen zijn altijd goed en kunnen eigenlijk voor elke gelegenheid gegeven worden. Het raakt mensen, dit kan in blijdschap of in ontroering zijn, ze doen wat met je.
Dat is ook één van de redenen waarom ik graag met bloemen werk en het leuk vind om er o.a boeketten mee te maken; de bloemen en ik wisselen ook uit namelijk en dat leg ik weer in dat wat ik op dat moment aan het maken ben.
 
Ik gebruik geen oase voor bloemstukken (er is genoeg afval in de wereld) maar zet de bloemen direct in een vaas/pot gevuld met water of doe er “ouderwets” een stuk kippengaas onderin en steek daar de bloemstelen in. Voordat de oase werd uitgevonden was dit de manier om bloemen te verwerken.
Mijn uitgangspunt is om met dat wat er is te werken en zo min mogelijk nieuwe spullen aan te schaffen. Heb je een vaas of pot waar je graag bloemen op wilt hebben, breng deze dan langs en ik maak er iets moois op!
 
Wil je alleen een boeket, om weg te geven of voor jezelf? Ze worden indien gewenst mooi ingepakt met papier gemaakt van gedroogd gras en evt. van een wenskaartje voorzien.
Ik maak ze in 3 maten:
Klein     € 15,- (20-25 stelen)
Middel € 22,50 (35-40 stelen)
Groot    € 30,- (45-50 stelen)
 
Bij Bloem’n Lokaal kun je ook stempelkaarten kopen, is een stuk voordeliger!
Leuk voor jezelf of om met bijv. een plukboeket kado te doen, dit wordt dan samen mooi ingepakt!
We hebben:
Kado-kaart 1x plukken € 10,-
Stempelkaart 3x € 25,-
Stempelkaart 5x € 35,-
 
Bestellen kan hier, bezorgen kan ook, hier worden bezorgkosten voor gerekend.
Graag even in overleg: rhea@bloemnlokaal.nl of 06 41918173