Bloem'n Lokaal
Bloemen zijn altijd goed en kunnen eigenlijk voor elke gelegenheid gegeven worden. Het raakt mensen, dit kan in blijdschap of in ontroering zijn, ze doen wat met je.
Dat is ook één van de redenen waarom ik graag met bloemen werk en het leuk vind om er o.a boeketten mee te maken; de bloemen en ik wisselen ook uit namelijk en dat leg ik weer in dat wat ik op dat moment aan het maken ben.
 
Ik gebruik geen oase voor bloemstukken, maar zet de bloemen direct in een vaas/pot gevuld met water of doe er “ouderwets” een stuk kippengaas onderin en steek daar de bloemstelen in. Voordat de oase werd uitgevonden was dit de manier om bloemen te verwerken.
Mijn uitgangspunt is om met dat wat er is te werken en zo min mogelijk nieuwe spullen aan te schaffen. Breng een vaas of pot waar je graag bloemen op wilt hebben langs en er wordt iets moois opgemaakt! 
 
*Heb je geen tijd om zelf te komen plukken of woon je te ver weg en wil je graag iemand verrassen? Bestel dan een boeket, er zijn 3 formaten:
» Normaal € 15,- «
» Royaal € 22,50 «
» Super-Royaal € 30,- « 
Wenskaartjes zijn €1,50, deze zijn speciaal ontworpen door kunstenares AnZazu 
Zie haar verdere werk hier >>  https://www.instagram.com/an.zazu/.
 
*Denk je nou, ik zou wel elke week in het groeiseizoen een knettervers bio-boeket op de vaas willen, dan is een bloem-abonnement de beste keuze!
» Normaal/15 weken lang: € 175,-
» Royaal/15 weken lang: € 250,-
» Super-Royaal/15 weken: € 350,-
 
*Voor Zakelijke Bloem-abonnementen kom ik graag langs op locatie om te kijken wat er mogelijk is. 
 
Voor het bezorgen van de bloemen worden kosten doorberekend.
 
*Is er een bijzondere gelegenheid in je leven waar bloemen bij horen, stuur een mail of bel, dan bespreken we samen wat passend is.
 
rhea@bloemnlokaal.nl of 06 41918173