Welkom bij Bloem'n Lokaal!

Pluktuin in Wezup, Drenthe

Welkom bij Bloem'n Lokaal!

Pluktuin in Wezup, Drenthe

Bloemen zijn altijd goed en kunnen eigenlijk voor elke gelegenheid gegeven worden. Het raakt mensen, dit kan in blijdschap of in verdriet zijn, ze doen wat met je.
Dat is ook één van de redenen waarom ik graag met bloemen werk en het leuk vind om er o.a. boeketten mee te maken; de bloemen en ik wisselen ook uit namelijk en dat leg ik weer in dat wat ik op dat moment aan het maken ben.
 
Mijn uitgangspunt is om met dat wat er is te werken en zo min mogelijk nieuwe spullen aan te schaffen. Heb je een mooie vaas of pot waar je graag bloemen op wilt hebben? Kom langs en er wordt iets moois opgemaakt! 
 
*Heb je geen tijd om zelf te komen plukken of woon je te ver weg en wil je graag iemand verrassen? Bestel dan een boeket, je kunt kiezen uit 3 formaten, dit gaat naar het aantal stelen:
» Normaal € 16,- 
» Middel € 23,50 
» Groot € 31,- 
 
Bijpassende wenskaarten
zijn ontworpen door mijn dochter Anke.
Gedrukt op gerecycled papier geproduceerd
van landbouwafval.
 
Het kleine model kost €1,50 en het grote model €3,50
 
 
 
 
De meeste mensen die op de pluktuin zijn geweest zijn zo enthousiast, dat ze vaker willen komen bloemen plukken. Hier hebben we stempelkaarten voor gemaakt, ook erg leuk om cadeau te geven!
 
» 1x plukken € 11,-
» 3x plukken €30,-
» 5x plukken €45,-
 

Een boeket, kadobon of stempelkaart bestellen of iets vragen? Klik hier: 

*Voor Zakelijke Bloem-abonnementen kom ik graag langs op locatie om te kijken wat er mogelijk is. 
 
*Voor het bezorgen van de bloemen worden kosten doorberekend.
 
*Is er een bijzondere gelegenheid in je leven waar bloemen bij horen neem dan contact met mij op, dan bespreken we samen wat passend is.